Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ρηξικέλευθες Πασοκοαναπτυξιακές Προτάσεις

Μετά την απελευθέρωση του τζόγου, του θεάρεστου αυτού αναπτυξιακού μέτρου για είσπραξη του ΦΠΑ και καταβολή του φόρου υποτελείας, προτείνω την απελευθέρωση της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών.

Στην αρχή η Κρήτη και η Μεσσηνία θα αποτελέσουν πιλοτικά προγράμματα με καλλιέργεια βιολογικών "μαλακών" ουσιών. Ακολούθως θα επιτραπεί η καλλιέργεια κόκας και παπαρούνας στα ορεινά και στον κάμπο. Αυτό θα επιφέρει τη δημιουργία εργοστασίων επεξεργασίας πρώτων υλών και αύξηση των εξαγωγών από τα απελευθερωμένα μας (επιτέλους!!!!) φορτηγά. Ακολούθως, η συνεργασία με τους Κινέζους, με χρόνια εμπειρίας στο όπιο και η χρήση του Πειραιά ως διαμετακομιστικού κέντρου θα φέρει τρελό χρήμα στους ντόπιους μαστουρο-ιθαγενείς. Επίσης ο δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης μας θα προτείνει την μετονομασία των ναρκωτικών σε “αφυπνιστικών του πνεύματος ουσιών”, αλλά συνεπής στην πολιτική του για καλύτερη υγεία των ντόπιων χουλα-χουπ ιθαγενών, θα απαγορεύσει τη χρήση ηρωίνης σε κλειστούς χώρους.  Πιστεύω ότι είναι σχέδιο με προοπτική εξόδου από την κρίση, ε;;; Ακριβώς στα βήματα των μεγάλων κενοτόμων αλλαγών της Πασοκοκατοχής.

Επιτέλους ο Αγώνας Τώρα Δικαιώνεται! Θα γίνουμε επιτέλους η Κολομβία της Μεσογείου!

(Αλήθεια το Βουλευτικό Επάγγελμα πότε θα ανοίξει;)

2 σχόλια:

  1. Εν γένει, πρόκειται περί ευφυέστατης ιδέας. Σε τοίχο των Αθηνών διάβασα την εξής υπενθύμιση προς τον G.A.P: "Γιωργάκη, που είναι το ελεύθερο χόρτο που μας υποσχέθηκες"; Να η ευκαιρία! Μπορεί για μια, τουλάχιστον, φορά να σταθεί συνεπής ως προς τις παρελθοντικές του διακηρύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή